Koppelingsweg 5

6673DT Andelst

09:00 - 17:30

Maandag t/m vrijdag

Nieuwbouw in Nijmegen, voor een frisse start!

 • Home
 • Nieuws
 • Nieuwbouw in Nijmegen, voor een frisse start!

Nijmegen is meer dan alleen de plek van de beroemde vierdaagse. De stad aan de Waal is ook een hele fijne plek om te wonen. Natuurlijk zijn er charmante bestaande woningen te vinden, maar voor een echte frisse start is er fantastische nieuwbouw in Nijmegen!

Nieuwbouw voor een frisse start

In de gemeente Nijmegen staan hele mooie nieuwbouwprojecten op stapel. Zo kun je in een stad waarvan de geschiedenis ruim 2000 jaar teruggaat, toch in een gloednieuwe omgeving jouw eigen geschiedenis gaan schrijven! Nieuwbouwwoningen hebben vele voordelen. Zo kun je het huis meteen helemaal naar je eigen smaak inrichten, qua indeling en afwerking. Ook is het koopproces makkelijk; je hoeft niet over de prijs te onderhandelen en betaalt een eerlijke prijs. Omdat alles aan nieuw is, zijn de materialen en technieken up-to-date; je hebt goede isolatie en lage stookkosten. En je loopt in de eerste jaren niet tegen hoge onderhoudskosten aan!

Nieuwbouw in Nijmegen

Gelukkig is er in de gemeente Nijmegen nog volop ruimte voor ontwikkeling. Er starten prachtige projecten, in uiteenlopende stijlen en prijsklassen. Een overzicht van nieuwbouw in Nijmegen die nu relevant zijn:

 • Hof van Nijmegen, Nijmegen
 • WIECK, Valbrug
 • Op Zuid, Zetten
 • MorgenWonen, Overbetuwe & Zetten
 • Fructus Dodewaard, Neder-Betuwe & Dodewaard
 • Herenland, Neder-Betuwe & Opheusden
 • Tichellandse fase 11 en 13, Druten
 • Hoge Wei, Overbetuwe & Oosterhout
 • De Hutgraaf2, Beuningen.
 • Fruithof Winssen, Winssen
 • In de Boomgaard, Nijmegen & Lent
 • Hart van de Waalsprong, Nijmegen & Lent
 • Koningsdaal, 19 stadsvilla’s, Nijmegen
 • Tuin van Limes, Herveld
 • 8 Herenhuizen, Kerkdriel – Meikersstraat

Hof van Nijmegen, Nijmegen

Met Hof van Nijmegen krijgt het stadsdeel Dukenburg er een prachtige en groene nieuwbouwwijk bij! In totaal worden er 156 woningen gerealiseerd ten zuiden van de Van Schuylenburgweg. Verrassend centraal, met alle dagelijkse voorzieningen in de buurt én met veel natuur in de directe omgeving. Iedereen voelt zich in deze nieuwe wijk thuis! Het woningaanbod van Hof van Nijmegen is zeer divers. De woningen zijn geschikt voor jonge tweeverdieners, doorstromers en gezinnen, maar ook voor alleenstaanden en ouderen is Hof van Nijmegen een prachtige plek om te wonen. Mooie nieuwbouw in Nijmegen!

WIECK, Valburg

Wat is er eigenlijk niet toekomstgericht in Valburg? Valburg kent vele mogelijkheden. Neem bijvoorbeeld de prettige ligging: Nijmegen, Arnhem en Elst zijn makkelijk te bereiken. Ideaal, want vele bezienswaardigheden en voorzieningen bevinden zich in deze steden. In de omgeving van WIECK Valburg kan je veel lichamelijke activiteiten ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke wandeling in de omgeving of een lekker stukje hardlopen in de ochtend. Valburg is een dorp dat ontspanning, rust en knusheid ademt. WIECK Valburg is geschikt voor meerdere doelgroepen. Hoe prettig is dat! Heerlijk genieten in WIECK!

Op Zuid, Zetten

Ja! In Zetten komt er een prachtig nieuwbouwproject genaamd ‘Op Zuid in Zetten‘. Mensen in zetten genieten van een de voorzieningen in het dorp en omstreken. Denk aan een bowlingbaan, sporthal, cafés en een restaurant. Dat is nog niet eens alles. De woning heeft een prettige ligging ten opzichte van Nijmegen en Arnhem. Een nieuwbouwwijk die jij zeker niet wil missen. Veel mogelijkheden om jouw woongeluk te vinden! Voor de prijzen van deze woningen, kan je hier klikken.

Pak je kans!

MorgenWonen, Overbetuwe – Zetten

De MorgenWonen woningen worden woonklaar opgeleverd. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de keuken, de badkamer, het toilet of bijvoorbeeld de vloerafwerking. Je kunt direct in de woning. Daarnaast maakt een zonneterras tegen de achtergevel deel uit van de plannen. Je kunt dus ook direct in genieten van jouw eigen tuin!

Fructus Dodewaard, Neder-Betuwe – Dodewaard

Een nieuwbouwproject in Dodewaard: Fructus Dodewaard. In Dodewaard ligt de ‘blueprint’ voor dit project al een tijdje klaar, maar nu is het dan eindelijk zo ver. Aan de Waal wonen zou toch prachtig zijn? Ja! Dat kan bij dit project.

In totaal zal Fructus bestaan uit ongeveer 80 woningen. De verkoop en invulling van het project verlopen in 3 fases. Momenteel is de eerste fase afgerond en zijn alle woningen in deze fase dus verkocht.

In de wijk komen een flink aantal verschillende woningtypes. Er komen koopwoningen en huurwoningen. Waarom is dit nieuwbouwproject dan zo prettig? De verschillende mogelijkheden in de buurt bieden voor iedere leeftijdsgroep een prachtige woning. Dodewaard ademt vriendelijkheid en wordt in het algemeen beschreven als een sociale plaats.

Herenland, Neder-Betuwe – Opheusden

Plan Herenland ligt op een unieke locatie in het dorp Opheusden. Aan de rand van het dorp ervaar je het gevoel van vrij wonen, met alle voorzieningen dichtbij. De woningen uit Herenland (Fase 3) hebben een klassieke stijl met veel details, geïnspireerd op de populaire jaren ’30 woningen. Herenland Fase 3 bestaat uit 3 vrijstaande woningen, 2 twee-onder-een-kapwoningen en 1 levensloopbestendige woning. Er zijn diverse woningtypes beschikbaar vanaf €395.000,- v.o.n.

Tichellandse fase 11 en 13, Druten

In Tichellande is het mooi wonen, aan de rand van de natuur en met alle voorzieningen binnen handbereik. Vanuit je woning loop je zo naar de uiterwaarden van de rivier De Waal. Hier, op de slingerende dijken met prachtig uitzicht over het rivierenlandschap, is het geweldig mooi struinen, fietsen, wandelen en skaten. Doordat de wijk geen doorgaande wegen krijgt, woon je hier straks rustig. In Tichellande heerst een dorpse sfeer waar bewoners elkaar kennen en kinderen zich vrij en veilig voelen. Jong en oud, huurders en kopers in een rij, tweekapper of vrijstaand; de sociale samenhang in Tichellande is groot door de diversiteit aan woningen én bewoners. Op een mooie locatie aan de rand van de wijk (fase 13) worden levensloopbestendige woningen en twee onder een kapwoningen gerealiseerd. Ook worden er rij-en hoekwoningen gerealiseerd.

Hoge Wei, Overbetuwe – Oosterhout

Fase 2 is in aantocht. De Hoge Wei gaat weer verder met bouwen en het verkopen van woningen. In deze wijk proef je de sfeer direct. Met de Nijmeegse voorzieningen in de buurt, is dit een prachtige woonplek.

De tweede fase van de Hoge Wei gaat bestaan uit diverse soorten woningen. Klik hier om te zien uit welke woningen deze fase bestaat. De woningen zijn kleinschalig en gezellig. Het komt dus allemaal neer op hetzelfde: sfeer!

Wat een prachtige locatie zeg! In de Hoge Wei worden er prachtige woningen gerealiseerd, waaronder zelfs vrijstaande woningen. Een mooi landschap afgewisseld door een heerlijke landelijke bebouwing maakt de Hoge Wei uiterst speciaal. Ook zit deze nieuwbouwwijk in de buurt van de stad, wat natuurlijk ideaal is. Binnen 20 minuutjes ben je in de binnenstad van Nijmegen.

‘t Hof van Campe, Beuningen – Ewijk. Cluster 5, vrijstaande woningen – Type F

Dit noem je prettig en comfortabel wonen. Duurzaam wonen is in dit nieuwbouwproject belangrijk. Binnen een paar minuten rij je al op de snelweg. Verder is deze nieuwbouwwijk ook kindvriendelijk. Er zijn veel speelse voorzieningen. Een prachtige start voor een jong gezin.

Fruithof Winssen, winssen

Fruithof is een veelzijdige en kleinschalige woonwijk met een dorps karakter, dat rekening houdt met  starters en senioren, maar ook met met jonge gezinnen en doorstromers.  Ook aan de openbare ruimte wordt veel ruimte en aandacht besteed. Zo is er veel aandacht voor mooi groen en water in de wijk en komen er bomen, plantsoen en speelveld, die met een voetpad de verbinding maakt tussen de Fruithof en De Bongerd. De watergang aan de Van Heemstraweg wordt verbreed en aan de oostzijde van de wijk is ruimte voor water.

In de Boomgaard, Nijmegen – Lent

In de boomgaard geniet je van de geborgenheid die de boomgaard biedt. De huizen worden gecreëerd met oog voor detail. Ze worden speels, informeel en gevarieerd opgezet, direct aan de watersingel, of aan de boomgaard. Hierdoor geeft het de indruk  dat het landschap waarin zij staan organisch is ontstaan. Elke woning heeft een eigen terras en achtertuin die overgaat in de gemeenschappelijke boomgaard.

Koningsdaal, 19 stadvilla’s, Nijmegen

Op één van de mooiste plekken van Nijmegen wordt momenteel het laatste stukje Koningsdaal gebouwd. Hier worden 19 stadsvilla’s en 2 prachtige appartementencomplexen gerealiseerd, allemaal met uitzicht op de Waal en de iconische brug ‘De Oversteek’. De stadsvilla’s worden voorzien van complete wand- en vloerafwerking én een aangelegde tuin. Je hoeft alleen nog zelf de lampen en gordijnen op te hangen! Wil jij aankomende zomer al verhuizen naar een stadsvilla op deze prachtige locatie aan de Waal en nabij het centrum van Nijmegen? Dat kan! Neem contact met ons op!

Tuin van Limes, Herveld

Wonen in deze nieuwe wijk betekent dat je in de natuur terechtkomt. De woningen zullen dan ook goed passen in Herveld en een dorps karakter krijgen. In Herveld en omgeving komen veel verschillende woonbuurten voor, die hoger liggen.

Tuyn van Limes is bovendien ‘groen’ op een ander niveau. Het project is volledig duurzaam opgezet. De nieuwe woningen gaan vele duurzame mogelijkheden krijgen. Denk bijvoorbeeld aan systeem dat ervoor zorgt dat nieuwe, inkomende lucht wordt verwarmd en daarna verspreidt door heel jouw woning. Dat is toch super!

Geinteresseerd in nieuwbouw in Nijmegen?

Ook enthousiast geworden? Bij het Woonhart zijn we op de hoogte van alle lopende projecten voor nieuwbouw in Nijmegen, Arnhem en omgeving. Neem contact met ons op voor meer informatie. We helpen je graag!

Neem direct contact met ons op!

Compare listings

Vergelijken
Het Woonhart Makelaardij
Het Woonhart Makelaardij