Koppelingsweg 5

6673DT Andelst

09:00 - 17:30

Maandag t/m vrijdag

Een huis kopen

Aankoopmakelaar nodig?

Wat wij als aankoopmakelaar voor je kunnen betekenen

Het woonhart makelaardij heeft veel kennis van de lokale huizenmarkt en wij hebben een groot sociaal netwerk. Wij zijn actief bij verschillende platformen en woon initiatieven; hebben kennis van duurzaam bouwen en zijn adviseur van de Gemeente Overbetuwe en Woningstichting Valburg. Dit is één van onze succesfactoren. Hierdoor kunnen wij je zonder omwegen, direct en duidelijk adviseren over de te koop staande woningen in de regio. Wij kunnen jou uitstekend helpen bij de aankoop van je droomhuis. Het woonhart makelaardij: jouw persoonlijke aankoopmakelaar!

Je bepaalt zelf of je begeleiding wenst bij het hele aankoopproces of onderdelen hiervan. Een telefoontje met ons geeft je een veel beter inzicht.

Van woonwens naar concreet woningaanbod

Bij een zoekopdracht inventariseren wij je woonwensen en onderzoeken of de mogelijkheden op elkaar aansluiten. Hierna vertalen wij je woonwens naar een praktische invulling door het vinden van een geschikte prettige woning waar in je gevoel wordt gewaarborgd en het woongeluk hebt gevonden.

Van bezichtiging naar eindoordeel

Bij het kopen van de juiste woning is vooronderzoek belangrijk. Wij bekijken voor jou de juridische aspecten en we doen gemeentelijk onderzoek. Daarnaast stellen we je op de hoogte van de staat van onderhoud en voeren we, indien nodig, een bouwkundig onderzoek uit.

Van onderhandeling naar koopovereenkomst

Je krijgt van ons objectief advies in de biedingsstrategie en het openingsbod. Na het bod zullen wij de contacten onderhouden en eventuele onderhandelingen voeren.

Van financiering naar overdracht

Als aankoopmakelaar geven wij advies op het gebied van financieringsinstellingen waar je terecht kunt voor de juiste hypotheek. Wanneer de geldverstrekker een taxatierapport in wil zien, kunnen wij de gekozen woning spoedig taxeren. Aan het einde van de koop controleren wij de koopovereenkomst en begeleiden we de overdracht.

Compare listings

Vergelijken
Het Woonhart Makelaardij
Het Woonhart Makelaardij