Koppelingsweg 5

6673DT Andelst

09:00 - 17:30

Maandag t/m vrijdag

Hart van de Waalsprong Donk en Elft

Hart van de Waalsprong ligt in de wijk Hof van Holland. De nieuwste wijk van Nijmegen-Noord is gunstig gelegen tussen Spiegelwaal, Graaf Alardsingel en spoorlijn. Hier komen, onder andere, 5 appartementengebouwen, waarvan Donk en Elft er twee zijn.

 

Donk en Elft, hoogwaardige afwerking

In de appartementengebouwen Donk en Elft komen, naast winkels en huurappartementen, ook koopappartementen. Deze koopappartementen in de gebouwen Donk en Elft krijgen een hoogwaardige afwerking inclusief luxe tegelwerk (Mosa), sanitair (Villeroy&Boch en Hans Grohe) en een keuken (Siematic of Bruynzeel). Daarnaast spelen duurzaamheid en comfort een grote rol. Zo zijn de appartementen gasloos en zijn ze voorzien van vloerverwarming en gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning.

 

Gebouwen Donk en Elft

Met de bouw van de gebouwen Donk en Elft, die centraal gelegen zijn aan het sfeervolle winkelplein, is inmiddels begonnen. In gebouw Donk komen 32 koopappartementen variërend van drie- of vierkamerappartementen van circa 86 m² tot 130 m². In het gebouw komen vier verschillende woningtypes: Dreissena, Dullen, Dam en Daslook. Al deze types hebben een ruime woonkamer met open keuken en een gedeeltelijk inpandig balkon op het zuiden met mooi uitzicht op het gezellige plein.

In gebouw Elft komen 49 koopappartementen met een gevarieerd aanbod van twaalf verschillende woningtypes. Zo zijn er tweekamerappartementen type Plevier van circa 49 m² of een begane grond appartement type Meander van 65 m² met een plafondhoogte van ruim 4 meter. Verder zijn er verschillende driekamerappartementen van circa 72 m² – 121 m². Voor wie nog groter wil wonen zijn er ook vierkamerappartementen en penthouses tot maar liefst 149 m².

 

Parkeren van fiets en auto

Afhankelijk van het type appartement parkeer je als bewoner op het parkeerdek van gebouw Donk of gebouw Elft. Ook is er een parkeergarage bij gebouw Bliek. Daar kun je parkeren met een parkeerabonnement. Je fiets stal je ook gewoon in de gezamenlijke fietsenstalling van de koopappartementen in het gebouw zelf.

 

Wonen in Hart van de Waalsprong

Het Hart van de Waalsprong is onderdeel van de uitbreiding van Nijmegen, aan de noordkant. Een geheel nieuw gebied, van alle voorzieningen en gemakken voorzien, wordt hier opgetrokken in de mooie omgeving. In Hart van de Waalsprong komen 500 koop- en huurwoningen (waarvan 100 sociale huurappartementen) en ruim 35 winkelunits met gezellige horecagelegenheden.

 

Compare listings

Vergelijken
Het Woonhart Makelaardij
Het Woonhart Makelaardij