Koppelingsweg 5

6673DT Andelst

09:00 - 17:30

Maandag t/m vrijdag

Daalseweg 247

6521 GK Nijmegen

Daalseweg 247

6521 GK Nijmegen

€ 598.000,- k.k.

Omschrijving

EEN WARM WELKOM MET KARAKTER IN NIJMEGEN-OOST
Stel je voor: een huis dat de ziel van het verleden ademt, maar dat tegelijkertijd helemaal klaar is voor de toekomst. Welkom aan de Daalseweg 247 in het hart van Nijmegen-Oost. Deze tussenwoning is niet zomaar een huis; het is een thuis vol karakter, authenticiteit en modern comfort. Laat je meevoeren door een verhaal van zorgvuldige renovatie, waar de oorspronkelijke charme prachtig is samengesmolten met hedendaagse luxe.

EEN TIJDREIS DOOR DE BEGANE GROND
Wanneer je de voordeur opent, betreed je een vestibule die je meteen omarmt met warmte en elegantie. Hier tref je een moderne meterkast aan, volledig vernieuwd in 2023. Zodra je de prachtige glas-in-lood deur doorgaat, kom je in de gang terecht, waar een schitterende granito vloer je uitnodigt om verder te verkennen. Deze gang biedt ook toegang tot een strak afgewerkt toilet met fontein en een ruime kelder, perfect voor opslag, wasmachine en droger of als wijnkelder.

De woonkamer is een ware oase van rust en stijl. De visgraat eiken houten vloer met sierband straalt een tijdloze klasse uit, terwijl de erker aan de voorzijde zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht. Originele suitedeuren scheiden de voor- en achterkamer, waarbij beide ruimtes hun eigen unieke charme behouden. Aan de achterzijde is de woning op een schitterende manier uitgebouwd, met een lichtstraat met HR++ beglazing die de ruimte badend in het licht zet. Deze uitbouw is voorzien van vloerverwarming en een designradiator. Hier voel je de moderne invloeden: vloerverwarming en hoogwaardige isolatie zorgen ervoor dat deze ruimte het hele jaar door comfortabel is. De strakke wanden en plafonds, afgewerkt met hoog plintwerk, maken het geheel compleet.

De keuken, bereikbaar vanuit de gang, is een droom voor iedere kookliefhebber. Het composieten aanrechtblad biedt niet alleen voldoende werkruimte, maar voegt ook een vleugje luxe toe. De dubbele spoelbak, voorzien van een handige Quooker, en het 5-pits Boretti gasfornuis met dubbele oven nodigen u uit tot culinaire experimenten. De kleurstellingen in oudblauw en houten elementen uit de eigen woonomgeving geven de keuken een warme, landelijke uitstraling. Bovendien zorgt de tweede lichtstraat ervoor dat de keuken altijd helder en uitnodigend is.

OASE VAN RUST OP DE VERDIEPING
Als je de trap naar de eerste verdieping neemt, word je begroet door een overloop met een prachtige houten vloer. Hier vind je ook een handige kast voor de wasmachine en droger, met een goed onderhouden CV-ketel die zorgt voor een betrouwbare warmtevoorziening in de wintermaanden.

Op deze verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, elk met hun eigen unieke charme. De slaapkamers zijn voorzien van elegante houten vloeren en dubbele beglazing, wat zorgt voor een rustige en comfortabele sfeer. De master bedroom is bijzonder uitnodigend met een eigen balkon, de perfecte plek om te genieten van een kopje koffie in de ochtendzon. De strakke plafonds, voorzien van sierlijsten, en de op maat gemaakte shutters boven en beneden voor de ramen geven elke kamer een gevoel van luxe en stijl.

De badkamer op deze verdieping, die dateert uit 2021, is een echte spa-ervaring. Twee elegante waskommen rusten op een op maat gemaakt houten blad, terwijl de ruime inloopdouche met regendouche je uitnodigt tot ontspanning. Alle kranen zijn netjes ingebouwd, wat bijdraagt aan de moderne en strakke uitstraling van de ruimte. Een sunshower, spiegelverwarming, en een designradiator maken deze badkamer tot een plek waar je je kunt terugtrekken en ontspannen na een lange dag. De natuursteen-look tegelvloer en de speelse wandbetegeling voegen een unieke flair toe aan deze moderne badkamer. Deze ruimte wordt verwarmd middels vloerverwarming en een designradiator.

TUIN OM VAN TE GENIETEN
De achtertuin van de woning is een zonnige plek waar je kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Het zorgvuldig aangelegde straatwerk, gecombineerd met groene borders en een terras aan de achterzijde, biedt de perfecte setting voor zomerse barbecues of rustige ochtendontbijtjes in de buitenlucht. Met de aanwezigheid van 10 zonnepanelen op het dak, is deze woning niet alleen mooi maar ook duurzaam, waardoor je kunt genieten van lagere energiekosten.

UNIEKE EN POPULAIRE LOCATIE
De Daalseweg ligt in het populaire stadsdeel Nijmegen-Oost. In een gewilde en bruisende wijk, met haar leuke restaurantjes en winkeltjes. Het ligt direct bij het stadscentrum en de stadsparken en heeft het vertier letterlijk om de hoek. Verschillende uitvalswegen zijn binnen handbereik en het openbaar vervoer, trein en bus zijn op loopafstand. Het stadscentrum wandel je zo binnen! Binnen enkele minuten zijn het Centraal station en centrum van Nijmegen per fiets bereikbaar. De ziekenhuizen en het Goffertpark zijn op 10 fietsminuten gelegen.

BIJZONDERHEDEN
Heb je ooit kunnen denken zo dicht bij het centrum zo'n mooie en instap-klare woning te kunnen vinden met behoudt van zijn authentieke karakter? Dan is dit je kans.
- Instap-klaar
- Goed onderhoud- en afwerkingsniveau
- Moderne en luxe badkamer & keuken uit 2021
- 10 zonnepanelen (juni 2023)
- Opbrengst zonnepanelen juni 2023 t/m juni 2024 bedraagt 3.700 kWh
- Gehele meterkast vernieuwd in 2023
- Energielabel A
- Schilderwerk uitgevoerd 2021/2023/2024
- HR++ & HR+++ beglazing
- Gedeeltelijk vloerisolatie
- Gedeeltelijk muurisolatie
- Jaren 30 woonhuis
- Karakteristieke details
- Parkeervergunning eerste auto € 12,- per jaar
- Direct nabij centrum Nijmegen (5 min. fietsafstand)
- Nabij stadspark Kronenburger park (10 min. fietsafstand)
- Nabij Nijmegen Centraal (7 min. fietsafstand)



Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds

17-05-2024

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woonhuis

Eengezinswoning

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

1926

Soort dak

Plat dak

Oppervlakten en inhoud

Wonen

104 m²

Gebouwgebonden buitenruimte

7 m²

Perceel

116 m²

Inhoud

384 m³

Indeling

Aantal kamers

5

Energie

Cv-ketel

Vaillant

Kadastrale gegevens

Oppervlakte

116

Buitenruimte

Ligging tuin

Noordoost

Compare listings

Vergelijken
Het Woonhart Makelaardij
Het Woonhart Makelaardij